Priser verksted

Her finner du den generelle prislisten vår inkl. og eks. mva. I tillegg til dette kommer materiell og deleforbruk til som er individuelt til hver enkelt service. Ved sending så kommer det frakt i tillegg etter Postens takster.

Verkstedpriser

Pris eks mvaPris inkl mva
Arbeid
Timepris
712,-890,-Vi fakturerer medgått tid i minutter. Timepris faktureres for jobber som ikke har fastpris. 
Sjekk
Fastpris
319,20399,-Fastpris for sjekk av produkter som av en eller annen grunn ikke
blir reparert. 
FraktFra 56,-Fra 70,- Ved sending så kommer det frakt i tillegg etter Postens takster.

Originalkvalitet så lang det er mulig.

Vi bruker kun originaldeler eller deler med tilsvarende eller høyere kvalitet enn originaldelene i reparasjon av dine produkter. Dette for å sikre best mulig driftssikkerhet og levetid på ditt produkt etter reparasjon. På enkelte eldre produkter der deler ikke lenger er tilgjengelig i markedet vil overhalte, brukte og 3D printede deler bli vurdert.

Innkjøpspriser på elektronikk og data deler varierer veldig etter råvarepriser, produksjonsvolum, tilgjengelighet og valutakurser. Vi oppdaterer våre priser kontinuerlig for å gi deg best mulig pris. Derfor vil også våre delepriser og prisoverslag ha begrenset gyldighet. Dette er også grunnen til at vi har begrenset mulighet til å anslå pris før vi før produktet inn på verksted.

Eksempler på tidsforbruk

Tabellen under viser eksempler på tidsforbruk på en del reparasjoner vi gjør. Alle reparasjoner er forskjellige og vil variere mye i tidsforbruk. Derfor må dette bare anses som veiledende.

ProblemTidsforbrukMerknad
Enkle feil på fjernkontroll, portåpner, bilnøkkel ol 0,5-1t
Skjermbytte/batteribytte mobil ol0,5-1,5t
Bytte skjerm, tastatur eller ram på laptop ol0,5-1t
Reparasjon av lading på nettbrett/mobil ol0,5-2t
Reparasjon av lading på laptop ol1-2t
Reparasjon av styrekort, bilelektronikk ol1,5-3t
Service på eldre utstyr som ofte har flere feil eller krever spesielle teknikker1-4t
Systematisk feilsøking på komplekse feil inkludert prisoverslag> 3tPrisoverslag gis i komplekse saker som krever mye unormalt mye jobb
Enkel datarecovery1-3tKun på uskadet lagringsmedier
Data analyse kompleks datarecovery1-2tDataanalysen er et overslag over hvilke data som kan reddes
Tidene som er angitt her er et gjennomsnitt. Reell tidsbruk i hver enkelt sak kan avvike mye.

Lønnsom reparasjon?

Vi vil hele tiden vurdere lønnsomheten i alle reparasjoner. Vi vurderer lønnsomhet opp mot pris på ny tilsvarende vare eller andre kriterier der det mer aktuelt. Ser vi at en reparasjon er unormalt kompleks det vil si overstiger 3 timer arbeid vil vi gi deg et prisoverslag.

Prisoverslag vil ikke bli gitt på enkle reparasjoner dette for å få en effektiv arbeidsflyt hos oss og dermed men billigere reparasjon for deg.

Ønsker du å sette en maks pris på reparasjonen så er ikke det noe problem. Det er bare å skrive det inn når du registrerer servicen. Da vil vi avbryte reparasjonen selv om vi vurderer reparasjonen ellers som lønnsom.

MOBO avtalen

Er du MOBO medlem? husk vår MOBO avtale. den gir deg opptil 20% rabatt på arbeid utført hos oss. Vis ditt medlemskort ved innlevering av produktet ditt.

Del dette nå