Datarecovery

Har din pc, mobil eller harddisk krasjet? Ikke fortvil vi kan hjelpe deg. Send ditt utstyr til oss og vi kan hjelpe deg med å redde dine verdifulle data.

Vi har over 20 års erfaring med datarecovery og reparasjon på komponent nivå for alle typer lagringsmedier. Både vår kompetanse og utstyr er det beste i bransjen. Med lang erfaring i bransjen så vet vi at datakrasj alltid skjer på verst tenkelige tidspunkt. Enten når backupen du trodde du hadde ikke var satt opp, eller ikke fungerte.

Redde bildene dine?

De mest verdifulle dataene mange har er ofte familiebilder, videoer og dokumenter. Lagret enten på mobil, harddisk eller pc. Dette er en type recovery vi jobber mest med.

Hva koster datarecovery?

Arbeidsmengden og kompleksiteten varierer enormt når det kommer til datarecovery fra enkle datarecovery som tar 1-2 timer og oppover, fra ca 1000kr + evt lagringsmedia. Enkel datarecovery er kun ment data som er «kjekk å ha» men ikke kritisk.

PC-3000 datarecovery i bruk.

Avansert datarecovery

Til komplekse datarecovery oppdrag bruker vi PC-3000. Dette er verdens mest avanserte system for datarecovery av harddisker, ssd, minnekort, flash minne, usb minne og mobiltelefoner.

Vi har også utstyr for å skifte lesehoder, reparere kontrollerkort, bytte plater på de fleste harddisker. Vi har også utstyr for å lese data direkte fra minne chip om det skulle være nødvendig.

Fordi det er mulig å hente ut data på et mye dypere nivå med avansert data recovery så vil denne typen recovery inkludere en vesentlig mer skånsom og tidkrevende fremgangsmåte for å sikre dine data. Avansert datarecovery vil starte ved ca 5000,- + lagringsmedia.

Vi gjør oppmerksom på at alle tidligere forsøk på at alle forsøk på redde data vil redusere sjansen for at vi skal komme i mål med avansert data recovery. Vi vil derfor ALDRI gjøre et forsøk på en enkel data recovery før vi gjør en avansert data recovery. Er dine data kritisk eller verdifulle så er det kun vår avansert data recovery som kan hjelpe deg.

Hvordan gjør vi data recovery?

Hvordan vi utfører recovery oppdrag kommer an på flere ting. Mobiltelefoner, laptoper, nettbrett ol kan i mange tilfeller være enklere å helt eller delvis reparere slik at dine data er tilgjengelig på den originale enheten.

Har vi mistanke om at selve lagringsmediet er skadet vil vi alltid levere dataene dine på på et eksternt lagringsmedium som usb-stik eller disk.

Mer kritiske data og komplekse data vil bli kopiert til en disk før vi starter recovery. Dette sikrer best mulig resultat men er også vesentlig mer arbeidskrevende.

Hva er forskjell på enkel og avansert Data recovery?

Her finner du en en enkel oversikt over hva som vi kan hjelpe deg med og ikke mist hva som er forskjellen på de to typene recovery vi har. Vi kan ikke dekke alle mulige scenarier i en slik tabell men den bør gi en grei oversikt.

DatarecoveryEnkelAvansert
PC starter ikkeSå lenge disken er okJa
Knust mobil/nettbrettHvis man får USB tilgang med ny skjerm.Ja
Død mobil/nettbrett Hvis man får USB tilgang med med en enkel reparasjon.Ja
Logisk feil på diskJaJa
Fysisk feil på diskNeiJa
Feil på eller bytte av lesehoderNeiJa
Feil på kontrollerchip/kortNeiJa
Bytte platerNeiJa
USB harddiskSå lenge det er en standard disk og denne er i ordenJa
HarddiskKun logiske feil i filsystemetJa
SSDKun logiske feil i filsystemetJa
MinnekortNeiJa
USB minnepenNeiJa
Flash minne chipNeiJa
FilsystemFAT16,FAT32, exFat, NTFS FAT16,FAT32, exFat, NTFS, APFS, HFS+
RaidNeiNei, men vi kan ordne dette via ekstern recovery.
FiltyperBilder, videoer og dokumenterAlle
Pris fra1000,-5000,-
Siden hver enkelt recovery sak er unik så må denne tabellen ses på som kun veiledende.
Del dette nå