«Dual control plan» Energi kontroll i Kina reduserer produksjonskapasiteten

Den såkalte «Dual control plan» legger vekt på «resolutt å kontrollere høyt energiforbruk og høyutslippsprosjekter», og beordret Kinesiske regionale myndigheter til å sette mål for å begrense og rasjonere strømforbruket for å kontrollere utslipp.

Strømkutt har blitt innført på grunn av en økning i strømforbruket, innstramming av kullforsyningen, samt press på lokale Kinesiske myndigheter for å nå energiforbruksmålene før årsskiftet.

Over 10 produksjonsselskaper på tvers av flere provinser mener at strømmangel kan påvirke produksjonen og øke de allerede store leveringsproblemene

Selskapenes advarsler kom midt i en ny bølge av kraftrasjonering som startet i minst 10 kinesiske provinser, inkludert produksjonsområdene i Guangdong, Anhui, Zhejiang og Jiangsu de siste dagene, noe som har tvunget fabrikker til å begrense strømforbruket eller stoppe produksjonen.

Litt om bakgrunnen

Hva betyr dette for oss og deg?

Stort sett alle produsenter av elektronikk og komponenter i verden ligger i disse områdene i Kina. Selv om det normalt er store komponent lager rundt omkring i verden så er ikke det tilfellet nå på grunn av generell komponent mangel.

Så for oss vil dette ganske raskt begrenset tilgangen og øke prisene på deler vi ikke har på lager. Det vil også øke leveringstiden for enkelte deler og komponenter.

Vi vil gjøre at vi kan for at dette ikke skal påvirke deg som kunde og din opplevelse. Men erfaringsmessig så vil det nok av og til bli situasjoner der du som kunde vil oppleve lengre leveringstid, lengre reparasjonstid eller at vi ikke kan skaffe deler på det tidspunkt.

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.