Medlem i IEEE -Institute of Electrical and Electronics Engineers.

IEEE eller Institute of Electrical and Electronics Engineers er verdens største tekniske profesjonelle organisasjon dedikert til å fremme teknologi. De har globalt mer enn 396 000 medlemmer i over 160 land, og har høyt siterte publikasjoner, konferanser, teknologistandarder og profesjonelle og pedagogiske aktiviteter. IEEE er den pålitelige “stemmen” for engineering, databehandling og teknologi informasjon over hele verden.

Vi er medlem i Institute of Electrical and Electronics Engineers for å sikre tilgang på den siste teknologien, standarder, dokumentasjonen og være oppdatert på det som skjer i elektronikk verden. Elektronikk er internasjonal og IEEE er den største internasjonale organisasjonen innen bransjen. Derfor er det et viktig sted å være representert.

IEEE standarder

IEEE er en organisasjon som kanskje er mest kjent for å definere standarder innen elektronikk. Når man jobber med elektronikk så er det viktig å ha tilgang til alle detaljer rundt disse standardene. Dette er viktig både med sikkerhet, kompatibilitet og feilsøking.

Bedre tilgang til dokumentasjon

Som medlem har man alltid tilgang til siste dokumentasjon innen elektronikk industrien. Dette betyr ikke nødvendigvis ikke at man har tilgang til deler og dokumentasjoner fra alle leverandører, men vi har bedre tilgang til standard design dokumentasjon. Standard design dokumentasjon kan i mange tilfeller være til stor hjelp i både i design, feilsøking og reparasjon.

IEEE sertifisering

IEEE har også en lang rekke kurs og sertifiseringer innen elektronikk og software. Det meste på et høyt faglig nivå og rettet mot enkelte spesialfelt innen elektronikk. Vi er allerede autorisert i Norge av Elektronikkbransjen som serviceverksted. Men dette er en kraftig utdatert autorisasjon som fungerer dårlig i dagens marked. Du kan lese mer om vårt verksted her.

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.