Skjermer til iPhone XS på lager igjen

På grunn av leveringsproblemer har vi dessverre vært fri for iPhone XS skjermer en periode. Vi har nå fått disse på inn på lager og kan igjen reparer din iPhone om du har vært uheldig.

To skjerm versjoner til iPhone XS

Vi har to versjoner av skjermene til iPhone XS på lager. De originale er oled og har best blidekvalitet Vi har også skjermer med lcd disse har en bildekvalitet tilsvarende en iPhone X og er noe rimeligere.

Priser for skjermbytte finner du her.

Sjekk også ut vår nettbutikk

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.