Har du sjekket ut vår nettbutikk?

Vår nettbutikk webshop.elektronikk-service.no

Ønsker du å fikse ting selv? Vi har nå lansert nettbutikk. Her får du kjøpt det meste av de komponentene og utstyret vi bruker i forbindelse med feilsøking og reparasjoner hos oss.

Alle nettbutikk-varer på lager lokalt

Alle våre varer i nettbutikken lagerføres lokalt hos oss og sendes direkte fra vårt lager. For deg betyr dette minimalt med ventetid på de varene du trenger. Vi opererer altså ikke med fjernlager, restordre, leed time, drop shipping ol som forsinker leveringen betydelig. Vi sender normalt alle ordre samme eller påfølgende virkedag. Så for deg er den eneste ventetiden normal postgang fra oss til deg.

Hva finner du i vår nettbutikk?

elektronikk komponenter
Sjekk vår nettbutikk her

Vi selger for det meste det vi selv bruker under reparasjoner. Det vil si komponenter som motstander, kondensatorer, transistorer, dioder, brytere, releer, lysdioder, spenningsregulatorer og ic’er. Du vil også finne kabler, overganger, kontakter og dab adapter spesielt beregnet for Tandberg og andre eldre radioer. Vi har også endel prototype utstyr for deg som ønsker å bygge enkle elektronikk kretser selv.

Vipps gjør alt mye enklere

De flest har og bruker i dag Vipps. Vår nettbutikk kan du derfor betale enkelt og sikkert med Vipps. For de varene som normalt handles enkeltvis kan du handle å betale disse med et klikk. Enklere blir det ikke.

Ønsker du å bruke kredittkort så er ikke det noe problem. Vi har en sikker betalingsløsning fra PayPal der du enten kan betale direkte med ditt kredittkort eller PayPal konto om du har det. Ønsker du å betale for dine varer ved levering så tilbyr vi også oppkrav.

Rimelig frakt, gratis over 1500,-

Mange av våre kunder bestiller i små kvantum og ønsker derfor å bruke brev som frakt metode. Dette til tross for at brev mangler både sporing og forsikring. Derfor tilbyr vi deg som ønsker det billig brevfrakt på små rimelige ordre, selv om disse ordrene ikke er sporbare.

Bestiller du for over 1500,- så sender vi fraktfritt. Ønsker du ekstra sikkerhet som sporing og forsikring av sendingen så sender vi også som pakke.

Nettbutikken finner du her

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.