Midlertidige restriksjoner pga. corona.

Vi ha fulgt corona situasjonen nøye siden midten av januar. Dette fordi mange av våre leverandører ligger i Kina og var tidlig rammet. Vi ser nå at det er behov for tiltak også hos oss. Du finner mer oppdatert info hos Folkehelseinstituttet. og helsenorge.no

Vefsn kommune har opprettet et eget coronasenter med telefon 41 41 33 22. Les mer om dette her.

Kun en kunde av gangen, i egen kundesone

Vi vil oppfordre alle kunder til å begrense besøk til det som er nødvendig altså levering, henting og kjøp. Vi er alltid tilgjengelig på telefon, sms og e-post i åpningstiden om det skulle være spørsmål. Kontakt informasjonen finner du her.

Hos oss har vi sjelden har flere kunder inne samtidig. Vi vil så langt det er praktisk mulig begrense besøket til kun en kunde av gangen. For å holde fysisk avstand så oppfordrer vi folk til å respektere at vi har en avgrenset kundesone. Vi vil holde verkstedet åpen inntil videre. Men dette er en kontinuerlig vurdering.

Kort og Vipps som betaling

Vi vil oppfordre alle til å betale med kontaktfri betaling som kort eller Vipps. Vi vil inntil videre ikke ta i mot kontanter som betaling.

Håndhygiene og kontaktflater

Vi har håndsprit utplassert på disken og vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes råd til håndhygiene.

Disk, kontaktflater og betalingsterminal rengjøres flere ganger daglig.

Hensyn til corona under reparasjon

Skjermbytter, batteribytter ol på blant annet iPhone er noe vi normalt gjør på timen. Vi vil fortsett å gjøre denne typen jobber, men det vil kreve litt lengre tid. Dette på grunn av forehåndsregler for å ikke overføre smitte Det samme vil også gjelde for andre små jobber, som normalt går raskt inn og ut. Vi ber derfor om forståelse for at det tar litt lengre tid å gjennomføre også enkle reparasjoner.

Deler og leveranser fra land med corona

Vi har et stort lager av elektronikk komponenter og det er fortsatt god tilgang på det meste av deler. Det vil si at vi kan gjøre de aller fleste reparasjoner i lang tid uten vesentlig problemer. Vi har hatt en noen leveringsproblemer på noen få spesialdeler fra Kina, men dette har stort stort sett vært knyttet til lockdown i Kina. Vi ser nå at disse leveringsproblemene knyttes mer og mer opp mot etterslep og transportbegrensninger etter hvert som Kina åpner produksjonen. Når det kommer til disse begrensingene så endres disse fra time til time. Det er noe vi må ta hensyn til når vi vurderer enkelte reparasjoner.

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.