Covid-19 og påske oppdatering

Regjeringen har valgt å fortsette med covid-19 tiltakene i den formen som de har i dag frem til over påske uten vesentlige endringer. Du kan lese mer om dette her. Mer detaljer rund tiltakene finner du her. Siden dette kan endres på kort varsel ber vi deg følge med både på disse nettstedene og i media, for oppdatert informasjon.

Basert på disse oppdateringen fra regjeringen så har vi besluttet å fortsatt ha åpent verkstedet til over påske. Vi vil da gjøre en ny vurdering basert på basert på regjeringens beslutning 13. april.

Covid-19 tiltak hos oss

Vi har per nå en egen kunde-sone med maks 1 kunde om gangen. Desinfisering og renhold av kontaktpunkter skjer flere ganger daglig. Vi oppfordrer alle kunder til å begrense besøk hos oss til kun levering, henting og kjøp. Utover dette er vi tilgjengelig på telefon, sms, mms 401 47 153 og e-post

Om Påsken

Som vanlig vil verkstedet være stengt i den stille uke. En del e-post henvendelser vil bli besvart i denne perioden, men det vil være litt lengre svar tid.

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.