Fortnite i svart

Fortnite Season 11

Den tiende sesongen av online dataspillet Fortnite ble søndag avsluttet på spektakulært vis. Etter et såkalt live event, med tittelen «The End», ble spillerne møtt av en svart skjerm og et svart hull, etter å ha blitt bombardert av raketter.

Også spillets sosiale medier-kontoer har gått i svart. Det har etterlatt en rekke spillere i full forvirring, og flere er bekymret for at Fortnite nå er historie.

Fortnite sesong 11
Fortnite sesong 11

Trolig en større Fortnite oppgradering

Mest sannsynlig er det en veldig smart måte å få oppdatert kartet på. Det er ikke uvanlig at serveren tas ned når de gjør større endringer. Etter ryktene å bedømme skal de gjøre nettopp det, så da lager de litt mer fyrverkeri, og det er gøy. Les mer her

Oppgradere din spill pc?

Vi hjelper deg om du trenger å oppgradere din spill pc eller trenger hjelp med spillkonsoller. Du kan kontakte oss her.

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.