Litt om Brexit og leveringstid

Flere av våre største leverandører har lager i Storbritania og vil derfor bli påvirket av Brexit. Flere av disse leverandørene jobber nå med å finne parallelle løsninger som er mer robust og mindre avhengig av utfallet av Brexit.

Vi har alternativer

Vi har allerede alternative leverandører som har lager i USA og Kina. Samt at vi også har flere mindre leverandører i Norden og EU. Så tilgangen på deler og andre varer vil nok for vår del bli minimalt påvirket av det som skjer i Storbritania.

Lengre leveringstid etter Brexit?

Når det kommer til leveringstid kan det være at vi i enkelte situasjoner må velge leverandører med lenger leveringstid. Derfor er det liten fare for at det kan bli litt lengre leveringstid på enkelte varer. Enten fordi at de vi må bestilles fra et lager lengre unna eller fordi selve Brexit prosessen midlertidig forsinker leveringen. Det kan også være at problemet med lang leadtime kan øke når det blir opprettet flere parallelle lagre. Oppdaterte detaljer fra Element14

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.