Board rig for iPhone X

iPhone X serien er noe spesiell når det kommer til reparasjon. Spesielt om man skal man skal gjøre reparasjoner utover skjerm- eller battribytte. Dette skyldes at Hovedkortet til iPhone X består av to printkort som er loddet sammen som en sandwich. Når man da skl enten gjøre en reparasjon eller datarecovery av en iPhone x ligger mange av de komponentene man trenger tilgang til mellom disse kortene.

Iphone X Board
iPhone X board separert.

Board rig

For å effektivt kan feilsøke og teste på en iPhone X må man koble sammen disse kortene midlertidig det gjørs med en board rig med flere hundre fjær belastede kontakter på størrelse med en synål. Og en rig med nøyaktighet til mindre en 0,1mm. Dette sørger for at alle punktene får kontakt under testing. Man kan dermed teste og feilsøkt om hverandre uten å lodde sammen telefonen hver gang, noe som er en tidkrevende prosess.

Har du vært uheldig med din iPhone og ønsker datarecovery. Vennligst ta kontakt så hjelper vi deg.

Del dette nå