Helgeleningen på besøk

Reparasjon av elektronikk
Reparasjon av elektronikk

Før jul hadde jeg avisen Helgeleningen på besøk på verkstedet, for å lage en reportasje om Elektronikk-service. Dette var en hyggelig prat der jeg fikk vist frem mye av det jeg jobber med til daglig. Resultatet ble en god reportasje i Helgeleningens papirutgave 27. desember og på helg.no 29. desember.

Lang erfaring

-Johan Helge har drevet Elektronikk service i 18 år og har hele landet som marked: – Det er ikke mange som gjør dette lenger. 

Les hele reportasjen hos Helg.no.

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.