Tandberg med DAB

Tandberg Radio
Tandberg Radio

Mandag ettermiddag tok den kjente programlederen turen til Bodø for å digitalisere en Tandberg Sølvsuper radio fra 60-tallet. Til stede på seansen var representanter fra Digitalradio Norge og Tandbergerne. Det finnes flere måter å få inn dab på din eksisterende radio.

Oppgradert Tandberg med dab

Tandberg Radio
Nostalgiske radioer fra Tandberg kan raskt og enkelt oppdateres til DAB.

I løpet av skarve to minutter var den ærverdige, gamle Tandberg Sølvsuper 75 fullstendig digitalisert.

– Og alt ved hjelp av denne adapteren. Den plugges inn på inngangen. Så er det bare å skanne inn kanalene. Vips, så er apparatet oppgradert, sier Sollien. Han sier at mange radiolyttere har en radio som må tilpasses en ny radiotid. Les mer om saken hos an.no

Dab kjøp ditt dab adapter hos oss

Vi har flere da adapter modeller på lager som passer til Tandberg og andre eldre radioer. Dette er alt fra enkle adaptere som Tar i mot dab og sender det videre til din FM radio og mer avanserte adapter med wifi, nettradio spotify mm. Alle våre adaptere leveres med kabler spesielt tilpasset din radio.

Kjøp ditt dab adapter for Tandberg hos oss nå.

Tiny M7+ dab adapter
Tiny M7+ dab adapter med kabler for din Tandberg nå.

Innebygd dab mottaker i din Tandberg?

Om du ønske det så kan vi bygge inn dab mottaker i de aller fleste eldre radioer. For å gjøre dette så må vi ha din radio inn på vårt verksted.

Om du har spørsmål kan du kontakte oss her

Du finner oss på Facebook, Google+, Twitter og Linkedin

Trådløs mus 2,4GHz kun 129,-

Trådløs mus 2,4GHz kun 129,-

Vi har nå fått inn flere stilige trådløs mus modeller. Alle leveres med nano-mottaker som nesten ikke stikker ut av usb-kontakten og kan derfor alltid… Fortsett å lese Trådløs mus 2,4GHz kun 129,-

Del dette nå
Iphone 6 Plus skjermer nå -23%

Iphone 6 Plus skjermer nå -23%

Vi har nå fått inn et nytt parti med skjermer til iPhone 6 Plus skjermer og kan derfor redusere prisen med hele 23%. Skjermene vi… Fortsett å lese Iphone 6 Plus skjermer nå -23%

Del dette nå
Lysende ladekabler, nå også til iPhone 4. Fra 99,-

Lysende ladekabler, nå også til iPhone 4. Fra 99,-

{gspeech style=1 language=no autoplay=1 speechtimeout=1000}Nå har vi endelig fått inn lysende ladekabler til din iPhone 4 og iPad også. Kablene finnes i flere kule farger… Fortsett å lese Lysende ladekabler, nå også til iPhone 4. Fra 99,-

Del dette nå
Vi oppgraderer din gamle slitne pc

Vi oppgraderer din gamle slitne pc

Vi oppgraderer din sliten stasjonær pc til dagens standard, til en brøkdel av prisen sammenlignet med ny.  Selv om dagens bærbare er greie til mange… Fortsett å lese Vi oppgraderer din gamle slitne pc

Del dette nå
Lysende ladekabel til Iphone 5. Kun 129,-

Lysende ladekabel til Iphone 5. Kun 129,-

Vi har nå fått inn kule lysende ladekabel med led lys og smilies også til din iPhone 5 og iPhone 5S. Kablene skifter farge og… Fortsett å lese Lysende ladekabel til Iphone 5. Kun 129,-

Del dette nå
Siri en sikkerhetsrisiko

Siri en sikkerhetsrisiko

Det er knapt den ting Apples stemmestyrte assistent «Siri» ikke kan hjelpe Iphone og Ipad-brukere med, og nylig lærte «hun» seg norsk.Men det spørs om… Fortsett å lese Siri en sikkerhetsrisiko

Del dette nå
Vi oppgraderer din pc

Vi oppgraderer din pc

Vi oppgraderer din pc til dagens standard og hastighet for en brøkdel av nypris.  Vi bytter prossessor, minne og hovedkort med lyd- skjerm- og nettverkskort… Fortsett å lese Vi oppgraderer din pc

Del dette nå
Kontakter og overganger for COM kabler

Kontakter og overganger for COM kabler

Vi har det aller meste av kontakter, kabler og overganger for RS232 og andre com standarder på lager. Trenger du en standard seriell kabel eller… Fortsett å lese Kontakter og overganger for COM kabler

Del dette nå

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

14 kommentarer

 1. Do you have a Solvsuper as the one pictured here for sale? Great radios I came into a one of those about 25 years ago in SunValley California, I lost track of it for a few years back; Now I live in Austin TX and I recently found it again! I got it to work, but suddenly the FM band totally and completely went away no sound at all. Nothing. The one I have does not have a cabinet or anything just the receiver itself. I would Looove to buy one like the one you are showing. So if you have one for sale and can ship it to Austin TX , please tell me. or if you know where I can find me one I can buy please let me know as well.

  Thank you very much

  1. Sorry but we are only doing repairs, we do not sell these. I would recommend that you find someone who can repair the radio you already have. It’s often simple faults. If you buy a “new” radio ala Sølvsuper then it often needs the same maintenance to be reliable.

 2. Hei,
  Har en Tandberg Søkvsuper 11, og ønsker en DAB overgang til denne

  Har dere dette på lager fortsatt.?

  1. Hei det er mange utgave av Sølvsuper. Vi selger Tiny Travel, Tiny M6+ og Tiny M7+ alle med et kabelset spesielt tilpasset eldre radioer som Tandberg. Dette er kabler som normalt ikke leveres med Tiny sine adaptre. Av disse Er M6+ den mest solgte M7+ har tillegg funksjoner som wifi, internetradio, spotify, mm. Ønsker du mer informasjon eller ønsker du å bestille kan du kontakte oss via Kontakt oss siden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.