Tandberg med DAB

Tandberg Radio
Tandberg Radio

Mandag ettermiddag tok den kjente programlederen turen til Bodø for å digitalisere en Tandberg Sølvsuper radio fra 60-tallet. Til stede på seansen var representanter fra Digitalradio Norge og Tandbergerne. Det finnes flere måter å få inn dab på din eksisterende radio.

Oppgradert Tandberg med dab

Tandberg Radio
Nostalgiske radioer fra Tandberg kan raskt og enkelt oppdateres til DAB.

I løpet av skarve to minutter var den ærverdige, gamle Tandberg Sølvsuper 75 fullstendig digitalisert.

– Og alt ved hjelp av denne adapteren. Den plugges inn på inngangen. Så er det bare å skanne inn kanalene. Vips, så er apparatet oppgradert, sier Sollien. Han sier at mange radiolyttere har en radio som må tilpasses en ny radiotid. Les mer om saken hos an.no

Dab kjøp ditt dab adapter hos oss

Vi har flere da adapter modeller på lager som passer til Tandberg og andre eldre radioer. Dette er alt fra enkle adaptere som Tar i mot dab og sender det videre til din FM radio og mer avanserte adapter med wifi, nettradio spotify mm. Alle våre adaptere leveres med kabler spesielt tilpasset din radio.

Kjøp ditt dab adapter for Tandberg hos oss nå.

Tiny M7+ dab adapter
Tiny M7+ dab adapter med kabler for din Tandberg nå.

Innebygd dab mottaker i din Tandberg?

Om du ønske det så kan vi bygge inn dab mottaker i de aller fleste eldre radioer. For å gjøre dette så må vi ha din radio inn på vårt verksted.

Om du har spørsmål kan du kontakte oss her

Du finner oss på Facebook, Google+, Twitter og Linkedin

Vi oppgraderer din gamle slitne pc

Vi oppgraderer din gamle slitne pc

Vi oppgraderer din sliten stasjonær pc til dagens standard, til en brøkdel av prisen sammenlignet med ny.  Selv om dagens bærbare er greie til mange… Fortsett å lese Vi oppgraderer din gamle slitne pc

Del dette nå
Powerbank 5200mAh kun 299,-

Powerbank 5200mAh kun 299,-

Ønsker du å lade mobilen, nettbrettet eller andre usb enheter mens du er på farten? Vi har nå fått inn kraftige Powerbank ladere slik at… Fortsett å lese Powerbank 5200mAh kun 299,-

Del dette nå
Chrome-utvidelse spionerer på surfingen din

Chrome-utvidelse spionerer på surfingen din

Appen heter «Webpage Screenshot» og er et verktøy som skal gjøre det enkelt og kjapt å ta skjembilder av Internett-sider. DN fant imidlertid ut at… Fortsett å lese Chrome-utvidelse spionerer på surfingen din

Del dette nå
Har du ungdommen på vinyl?

Har du ungdommen på vinyl?

Er du ute etter den gode gamle musikk opplevelsen? Den varme og høyoppløselige lyden man kun for fra analoge kilder og da spesielt vinyl. Vi… Fortsett å lese Har du ungdommen på vinyl?

Del dette nå
-23% på iPhone 5s skjermer

-23% på iPhone 5s skjermer

Vi har nå fått bedre innkjøpspriser på iPhone 5s skjermer. Dette gjør at vi nå kan redusere utsalgsprisen med hele 23%. Så har du vært… Fortsett å lese -23% på iPhone 5s skjermer

Del dette nå
USB-lader for bil fra 29,-

USB-lader for bil fra 29,-

Vi har nå fått inn flere typer USB-lader for bil. Disse plugges i sigarettenner-uttaket og kan lade fra 1 til tre mobiler og nettbrett. Enkel… Fortsett å lese USB-lader for bil fra 29,-

Del dette nå
Touch skjerm til iPad mini på lager

Touch skjerm til iPad mini på lager

iPad mini er Apples minste og letteste nettbrett. Vi har nå fått inn skjermer og reservedeler til denne serien på lager. Har du vært uheldig… Fortsett å lese Touch skjerm til iPad mini på lager

Del dette nå
Cool ladekabel med led-lys kun 99,-

Cool ladekabel med led-lys kun 99,-

Vi har nå fått inn micro USB lade/datakabel til din mobiltelefon eller nettbrett. Disse har lysende smilies på kontaktene og led lys langs hele kabelen og… Fortsett å lese Cool ladekabel med led-lys kun 99,-

Del dette nå

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

14 kommentarer

 1. Do you have a Solvsuper as the one pictured here for sale? Great radios I came into a one of those about 25 years ago in SunValley California, I lost track of it for a few years back; Now I live in Austin TX and I recently found it again! I got it to work, but suddenly the FM band totally and completely went away no sound at all. Nothing. The one I have does not have a cabinet or anything just the receiver itself. I would Looove to buy one like the one you are showing. So if you have one for sale and can ship it to Austin TX , please tell me. or if you know where I can find me one I can buy please let me know as well.

  Thank you very much

  1. Sorry but we are only doing repairs, we do not sell these. I would recommend that you find someone who can repair the radio you already have. It’s often simple faults. If you buy a «new» radio ala Sølvsuper then it often needs the same maintenance to be reliable.

 2. Hei,
  Har en Tandberg Søkvsuper 11, og ønsker en DAB overgang til denne

  Har dere dette på lager fortsatt.?

  1. Hei det er mange utgave av Sølvsuper. Vi selger Tiny Travel, Tiny M6+ og Tiny M7+ alle med et kabelset spesielt tilpasset eldre radioer som Tandberg. Dette er kabler som normalt ikke leveres med Tiny sine adaptre. Av disse Er M6+ den mest solgte M7+ har tillegg funksjoner som wifi, internetradio, spotify, mm. Ønsker du mer informasjon eller ønsker du å bestille kan du kontakte oss via Kontakt oss siden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.