Trenger du parallellport?

Paralellport
Vi har flere kontrollere for paralellport på lager

De fleste av dagens pc’r har ikke parallellport, eller skriverport om du vil. Selv om dette er en gammel standard finnes det fortatt en del utstyr som krever parallellporter. Vi har derfor et bredt utvalg av kontrollere som man setter inn i maskinen, og overganger som man kan koble til på utsiden av pc’n slik at du får skriverport på din pc.

Parallellport på din pc.

Parallellport
Vi har flere kontrollere for parallellport på lager.

Mange av våre interne kontrollere med parallellporter leveres også med low profile braketter slik at de passer også i små pcer.  Vi har også kabler kontakter og overganger for parallellport på lager. Parallellport standarden har vært mye brukt til eldre skrivere og skannere, men også teknisk utstyr. standarden blir kaldt LPT og du kan lese mer om den her. 

 

Del dette nå

Av Johan Helge Bogfjelldal

Johan Helge Bogfjelldal overtok Elektronikk-Service i år 2000 og eier og driver firmaet idag . Elektronikk-Service har lange tradisjoner som elektronikk og data verksted i Mosjøen. Verkstedet er i dag lokalisert i Sjøgata -Der vi møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.