iPhone reparasjon

iPhone reparasjon

Ønsker du iPhone reparasjon? Om du har knust skjermen, ødelagt ladekontakt, dårlig batteri, knapper som ikke fungerer eller at telefonen slår seg av, så reparerer din iPhone rask og effektivt. Ta med deg telefonen å kom innom så hjelper vi deg.

Deler til iPhone reparasjon.

Deler til iPhone reparasjon
Vi har det meste av deler til iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 og iPhone 5S på lager.

 

Vi skaffer deler til alle modeller fra iPhone 2G til iPhone 6 plus. Til iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 og iPhone 5S som er de mest populære modellene har vi det aller meste av deler på lager.

Kun orginal klasse A kvalitet.

 

Alle våre reservedeler er orginale klasse A kvalitet.  Det vil si samme kvalitet som brukes under produksjon av telefon. Dette sikrer at den høye kvaliteten på din telefon opprettholdes etter reparasjonene.

 

Reparerer også Bøyde iPhone 6

iPhone 6 bøyd iPhone reparasjon
Vi reparerer bøyde iPhone 6

Om du har vært uheldig med din nye iPhone 6 eller iPhone 6 Plus kan vi hjelpe deg med å reparere din telefon. Vi skaffer alt av reservedeler til disse modellene.

[DISPLAY_ACURAX_ICONS]Du finner oss på Facebook, Google+, Twitter og Linkedin

Vi reparerer din TV

Vi reparerer din TV

Er du usikker på om det er lønnsomt å reparere. Eller har du skiftet tv og lurer på hva det koster å sette i sand […]

Del dette nå
64GB Minnepenn. Nå kun 299,- Før 695,-

64GB Minnepenn. Nå kun 299,- Før 695,-

Trenger du å flytte eller ta backup av dine bilder og dokumenter? Vi har nå fått inn store minnepenner på 64GB til kun 299,-.  Vi […]

Del dette nå
Chrome-utvidelse spionerer på surfingen din

Chrome-utvidelse spionerer på surfingen din

Appen heter «Webpage Screenshot» og er et verktøy som skal gjøre det enkelt og kjapt å ta skjembilder av Internett-sider. DN fant imidlertid ut at […]

Del dette nå
-44% på iPhone 6s Plus skjermer

-44% på iPhone 6s Plus skjermer

Vi har nå fått inn et nytt parti med skjermer til iphone 6s plus. Vi kan derfor redusere prisen på vår skjermer med opptil 44%. […]

Del dette nå
Har du gamle minner på spolebånd?

Har du gamle minner på spolebånd?

Har du fortsatt liggende mange gode minner på gamle spolebånd? Men får ikke hørt på disse fordi du sitter med en båndopptaker som er sliten eller […]

Del dette nå
MOBO Samarbeidsavtale – inntil 20% rabatt

MOBO Samarbeidsavtale – inntil 20% rabatt

Vi har i flere år hatt samarbeidsavtale med Mo og Omegn Boligbyggerlag. Dette er en avtale som gir deg som medlem hos MOBO medlemsfordeler hos oss. […]

Del dette nå
-15% på iPhone 5 skjermer

-15% på iPhone 5 skjermer

Vi har nå redusert prisen på skjermer til iPhone 5 med 15prosent. Alle vår skjermer er originale klasse A dette sikrer at den høye kvaliteten […]

Del dette nå
Uttrekkbar ladekabel med lys for Iphone. Kun 129,-

Uttrekkbar ladekabel med lys for Iphone. Kun 129,-

Vi har nå fått inn uttrekkbar ladekabel for iPhone. Dette er stilige kabler i 10 forskjellige farger med skiftende lys. Disse kablene er uttrekkbar og […]

Del dette nå

Del dette nå

26 Responses to iPhone reparasjon

 1. Avatar Liv Berge
  Liv Berge says:

  Hei, jeg har en iphone 6 hvor skjermen har blitt helt svart, ingen ting fungerer. Det skjedde først en gang, da virket den igjen etter noen timer. Etter andre gang har det ikke vært liv i den. Dette har skjedd plutselig, uten at fall eller lignende har forårsaket dette. Det er ikke fuktskader på telefonen. Telefonen har byttet skjerm to ganger, men har utover det ikke vært utsatt for tøff bruk. Vi har hørt at dette kan dreie seg om en skade på hovedkortet. Hva tenker dere, og er det evt en reperasjon som kan lønne seg?

  • Det finnes ekstremt mye dårlige kopiskjermer ute på markedet som ikke fungerer og/eller kan skade telefonen. Det er også fullt mulig å skade telefonen under skjermbytte om dette ikke gjøres korrekt. Man har en sjanse på å reparere telefonen, gjøres det noe galt da er det sjelden noen enkel vei tilbake. Som hovedregel gjør vi hovedkort reparasjoner kun i forbindelse med datarecovery.

   • Avatar Liv Berge
    Liv Berge says:

    Så du mener at det ikke er noen garanti for at telefonen vil fungere etter en sånn reparasjon?

    • Vår erfaring tilsier at telefonene i de fleste tilfeller er så skadet etter gjentatt feilmontering av dårlige skjermer at en permanent reparasjon ikke vil være lønnsomt eller anbefalt. Det vil selvfølgelig finnes enkeltvise unntak. Som et seriøst verksted er det både vårt ønske og plikt å informere deg som kunde om dette, siden det for deg som kunde vil påløpe endel kostnader uansett resultat (min 299,- + frakt). Ved datarecovery har vi mange flere muligheter til bruk av eksternt utstyr, koble forbi og koble ut enkelte funksjoner i telefonen utelukkende for å hente ut data. Dette vil aldri fungere som en permanent reparasjon og forskjellen har derfor ingenting med garantier å gjøre. Om du allikevel ønsker at vi skal se på telefon din så kan du sende den til oss. Erfaringsmessig er det dessverre ikke mye vi kan gjøre, men du kan jo være heldig.

 2. Avatar Øystein
  Øystein says:

  Hvor mye koster det å repearere backlight på iphone 6s hos dere

 3. Avatar Charlotte Jørgensen
  Charlotte Jørgensen says:

  Hei! Min iphone 6 ble fuktskadet av saltvann og kortsluttet. Den vil ikke skru seg på. Har masse viktige jobb bilder som jeg trenger! Har prøvd å bytte batteri, men den vil fortsatt ikke på. Er det noen som helst mulighet å få ut bildene?

 4. Hei,
  Klarte å miste telefonen min i ferskvann, latt den tørke i 2 døgn nå og forsøkte å skru den på. men den har nok kortsluttet 🙁 vet dere om det er mulig å få ut bildene når det har gått så langt?

 5. Hei backlight på 6 plus gåen. Skiftet skjerm men vedvarer så må nok lodde ny fuse eller ic. Utfører dere dette? Pris 🙂

  • Det kan være uhyre mange grunner til at en telefon ikke starter opp korrekt etter skjermbytte. Dette er noe du bør ta opp med de som har skiftet skjermen for deg. Vi utfører reparasjoner på iPhone hovedkort men må ha hele telefonen inn på verksted for vurdering.

 6. Hei!

  Har vært litt uheldig med min iPhone 6 plus og har både knust LCD og skjerm. Det er også en liten bøy øverst på telefonen. Skjermen er helt svart, men jeg hvis jeg plugger den i datamaskinen så både vibrerer den og kommer opp i iTunes. Får uansett ikke tatt back-up da jeg trenger skjermen til å låse den opp, pluss den kjører på jailbreak. Er det i hele tatt noen mulighet for at den kan repareres uten å slette alt som er på den? Har tusenvis av bilder og minner som jeg helst ikke vil miste.

  • Ja, det er som regel mulig å både reparere telefonen din og/eller redde bildene dine. Reparasjon berører ikke dataene/bildene på telefonen din. Uansett om du kun ønsker å få hentet ut bilder så må vi reparere telefonen din enten permanent eller midlertidig. Derfor vil det i de fleste tilfeller lønne seg å reparere telefonen fremfor å kun hente ut bilder.

 7. Avatar Katrine
  Katrine says:

  Hei, jeg ha greidd å bøyd min iPhone 6:( jeg ser at dere kan fikse den, så jeg lurer om dere har det som trengs?? Å hva koster det sann ca??

  • Ja vi kan rettet bøyde iphone 6. Vi har det aller meste av deler til iPhone 6 på lager. Enkelte byde iphoner kan rettes forholdsvis enkelt mens andre krever mer jobb og deler. For å avgjøre dette og gi deg et seriøst prisoverslag på reparasjon må vi har telefonen din inn på verksted.

 8. Jeg har en iPhone 5s med “long screw damage” dvs en eller flere brutte kretsbaner under en av skruehullene på hovedkortet. Utfører dere slik mikroskoplodding og har dere erfaringer med denne typen reparasjon (resultat/pris)

  • iPhone er bygd med 10-12 lags kretskort. Ved slike type skader er erfaringen at flere lag er skadet/kortsluttet, samt at også komponenter tilknyttet disse er skadet. Det er kun det øverste laget man kan reparere ved å lodde, men selv her er det stor mekaniske og elektriske begrensinger i hva som er fysisk mulig å reparere. I praksis vil det si at denne typen skader uhyre sjelden er mulig å reparere permanent.

 9. Avatar Dirirsa
  Dirirsa says:

  Hei jeg har en iphone 5s hvor mye koster det å fikse en knust skjerm? og hvor befinner dere dere hen i Norge?

 10. Hei!
  Jeg har greid å bøye min iPhone 6 og er helt desperat! Jeg ser at dere reparerer slike skader også, og lurer på om dere har erfaring med slike reparasjoner, og blir iPhone like bra som før?
  Mvh
  En desperat iPhone bruker

 11. Avatar Espen Reines
  Espen Reines says:

  Hei! Jeg har greid å knuse skjermen på min hvite iPad Air (tror det er 1.gen Air). Kan dere fikse dette, og hva er evt prisen?

  • Ja vi har frontglass til disse på lager (som regel dette som knuser). Prisen er avhengig av hvor skadet iPaden er, hvilken utgave det er og om lcdpanelet er ok. Så ta med deg din iPad og kom innom så gir vi deg et seriøst prisoverslag på reparasjon.

 12. Avatar Thomas Hatten
  Thomas Hatten says:

  hei, jeg har knust lcd på min iphon6 hvit. kan dere fikse det til uken ?