Apple tilbakekaller ladere

Kjøpte du iPhone mellom oktober 2009 og september 2012 kan den være brannfarlig. Ofte er det uoriginale ladere som er forbundet med brannfare, men nå har Apple gått ut med en tilbakekalling av originale ladere som fulgte med iPhone 3GS, iPhone 4 og iPhone 4s.

Slik ser du hvilke ladere det gjelder.

De berørte enhetene har modellnummer A1300 (de nye har A1400), som du kan finne ved å se på den lille skriften rett over utstikkerne på laderen. I tillegg er bokstavene CE fylt med gråfarge, og ikke bare et omriss:

 

Iphone ladere
Apple oppfordrer også eiere av A1300-ladere til å slutte å bruke den og heller lade via USB-porten til de har fått den erstattet.

 

Les mer hos apple.

Del dette nå

One Response to Apple tilbakekaller ladere

  1. Pingback:Cibula413503@outlook.com