To millioner brukernavn og passord fra bla Facebook, Google, Yahoo, Twitter og LinkedIn er på avveie

Politiet advarer mot å tro på denne eposten.

Politibetjent Arild Hansen advarer mot et svært forseggjort forsøk på å lure deg til å oppgi dine personalia. Politiet advarer på det sterkeste mot å fylle ut opplysningene det spørres om, noe også Skatteteraten gjør på sine egne hjemmesider.

Eposten svindlerne sender ut ser ut som om den kommer fra Skatteetaten. Der lokker de med penger igjen på skatten, men da må du først fylle ut mye informasjon svindlerne kan bruke til å loppe deg senere.

Vi advarer på det sterkeste mot å fylle ut opplysningene det spørres om, noe også Skatteteraten gjør på sine egne hjemmesider, sier Hansen.
Vi advarer på det sterkeste mot å fylle ut opplysningene det spørres om, noe også Skatteteraten gjør på sine egne hjemmesider, sier Hansen.

Politiet advarer.

– Dersom du har mottatt en e-post som til forveksling kan fremstå som den er fra Skatteetaten, og som opplyser at du har penger til gode, bør du slette denne umiddelbart. Jeg har sjelden sett så forsegjorte svindelforsøk som dette, men ikke la deg lure, sier Hansen i Midtre Hålogaland politidistrikt.

Eposten begynner med denne teksten:

—————————————————

Skatterefusjon for året 2013.

—————————————————

 

Etter siste årlige beregning av din økonomiske aktivitet har vi fastslått at du er berettiget til å motta en skatterefusjon på:

6874,44 NOK

Vennligst send skatterefusjonsforespørselen din og gi oss 1-3 dager til å behandle den.

Politiet sier at svindlerne spekulerer i at det finnes personer som ønsker å få sitt tilgodehavende utbetalt så raskt som mulig. 

Ler mer hos Skatteetaten

– Politiet har sjelden sett så gode svindelforsøk som dette -Harstad Tidende.

Del dette nå