Oppdatert nettsiden

Vi har nå oppdatert nettsiden vår med en del nye funksjoner. Vi har blant annet lagt til oversettelse funksjon slik at du kan oversette nettsiden vår til de fleste av verdens språk med et par klikk. I tillegg har vi lagt inn en moderne søke funksjon som gjør det mulig å søke etter det du ønsker på vår nettside rakst og enkelt.

Nye funksjoner på nettsiden.
Nye funksjoner på nettsiden.

Google og YouTube integrert i nettsiden

I tillegg til Googles søkemotor og oversetter har vi også integrert vår Google kalender som oppdateres kontinuerlig. Her legger vi ut hvis vi en sjelden gang må ut på oppdrag. Slik at du selv kan sjekke om verkstedet er åpent. Vi har også integrert YouTube og lagt ut våre favoritter på vår nettside.

Skann denne koden for å sjekke statusen på servicen din
Skann denne koden for å sjekke statusen på servicen din.

Dynamisk QR-kode.

QR-koden på vår nettside kan du skanne med din mobil eller nettbrett og fortsette og lese artikkelen på din mobil uten at du er nødt til å søke den opp på nytt igjen.

Del dette nå