iPhone 5s front glass lcd

Skjermer til iPhone 5S på lager

Vi har nå fått inn skjerm til iPhone 5S inn på lager.  Så hvis du allerede har knust din nye Iphone 5S så ikke fortvil. Det er bare å komme innom så hjelper vi deg. Vi har også fått inn et nytt parti med skjermer til iphone 4S på disse har vi greid å få ned prisen med hele 15% og denne prisreduksjonen er det selvfølgelig du som får nyte godt av.

Husk at alle våre mobildeler er originaldeler med kvalitets klasse A. Dette for å sikre kvaliteten og levetiden på din telefon etter reparasjon.

iPhone 5s front glass lcd
Vi har nå fått inn iPhone 5S deler på lager.

Ikke bare iPhone 5S.

Vi har deler til alle iPhone modeller på lager samet de aller fleste samsung og HTC modeller. Skulle du være uheldig med din telefon så hjelper vi deg raskt og effektivt. Vi skifter skjerm, ladekontakt, batteri, høytalere og reparerer andre feil på din mobil uavhengig av merke, leverandør og hvor den er kjøpt. Siden vi kun bruker klasse A originale reservedeler kan vi garantere at en raparasjon hos oss ikke vil forkorte levetiden på din telefon.

Del dette nå