iPhone 5 deler på lager

Redusert prisen på iPhone 5 skjermer

Vi har nå fått inn et nytt parti med skjermer til iPhone 5. På denne bestillingen har vi fått redusert prisen med 6,7% og denne rabatten er det selvfølgelig du som kunde som får nyte godt av. Så har du vært uheldig med din telefon så er det bare å stikke innom så hjelper vi deg.

Vi har redusert prisen på iPhone 5  skjermer
Vi har nå fått inn et nytt parti med skjermer til iPhone 5 og vi fått redusert prisen. Denne rabatten er det selvfølgelig du som kunde som får nyte godt av.

Redusert prisen på iPhone 5 skjermer.

Til tross for at vi hele tiden reduserer prisen på våre reservedeler. Reduserer vi ikke kvaliteten alle våre reservedeler til mobiltelefon er originale og kvalitets-klasse A. Dette sikrer best mulig resultat og levetid ved reparasjon.

 

Del dette nå