iPhone 5 deler på lager

Sorte iPhone 5 skjermer på lager igjen

Etter å vært utsolgt for sorte iPhone 5 skjermer i noen dager har vi nå i dag endelig fått disse inn på lager igjen. Vi har end flere i bestilling som kommer inn iløpet av neste uke.  Stikk innom så hjelper vi deg om du har vært uheldig med din mobiltelefon. Vi hjelper deg uansett merke og modell.

iPhone 5 deler på lager
Vi har deler til iPhone 5, 4S, 4 og 5S på lager. Vi reparerer knust frontglass og skjerm, ødelagt ladekontakt mm. Vi hjelper deg når din telefon ikke lengre fungerer.

Deler til din iPhone 5 på lager.

Vi har det meste av deler og batterier til både iPhone 5, 4s  og 4 på lager. Og reparerer den telefon raskt og effektivt. Vi  reparerer ikke bare Iphone vi har også deler til Samsung Galaxy serien og HTC  inne på lager. Om du har en annen telefon med problemer så er det bare å komme innom vi skaffer deler og reparerer alle modeller.

Ustabil telefon?

Om du opplever at telefonen din er ustabil og slår seg av eller er fuktskadet. Så kan vi hjelpe deg med dette også. Vi kan hente ut data fra din telefon eller slette sensitive data permanent. Kom innom med telefonen så hjelper vi deg med dine problemer.

Sjekk vår Facebook side.

Del dette nå