Knust skjerm

Knust skjerm?

Har du vært uheldig med din mobil? Vi har nå deler til samsung, htc og iPhone på lager. Kom innom så reparerer din telefon rask og effektivt. Vi reparerer også nettbrett og pc.

Knust skjerm
Vi hjelper deg med din mobiltelefon

Knust skjerm eller ødelagt ladekontakt.

Om du har knust skjermen eller ødelagt ladekontakten eller har enn annen feil på telefonen så kan vi hjelpe deg vi har idag det meste av deler til Samsung galaxy s3, galaxy s4, galaxy s4 active og Htc One X, One S, One V, One M7  og Iphone 3s, iPhone 4, iPhone4S, iPhone 5 på lager.

Del dette nå

9 Responses to Knust skjerm?

 1. Avatar Dianelys Rodriguez
  Dianelys Rodriguez says:

  Hvor mye koster skjerm Samsung S4 active ?

  • Vi har dessverre ikke skjerm til denne telefonen på lager nå. Sist vi hadde denne på lager er for ca 8 mnd siden da kostet den 800,-. Denne prisen er dessverre ikke gyldig i dag. Om du ønsker en oppdatert pris på skjerm eller reparasjon må vi ha telefon inn på vårt verksted.

 2. Hei, jeg var på klassetur da jeg knuste skjermen, jeg kjørte gokart da jeg glemt eog ta Samsung s4 min ut fra lommen. Da jeg tokk den opp var mobilen bøyd og skjermen var knust totalt, den funket, men skjermen var helt savrt. Hvor mye koster det totalt og bytte skjerm?

 3. Avatar Ove Pedersen
  Ove Pedersen says:

  Har mistet min Samsung S4 Active i bakken, skjermen er knust ellers virker telefonen OK. Kan dere gi meg en pris på bytte av skjerm? Hvor lang tid tar det?
  Mvh
  Ove Pedersen

  • Hei
   På S4 Active anbefaler vi å bytte hele fronten for at telefonen fortsatt skal være vanntett denne koster 1895,- + arbeid. Vi kan også skifte kun frontglass men da kan vi ikke garantere at telefonen er vanntett etter reparasjon. Vi har det meste av deler på lager så reparasjon tar 1-2 dager. Må vi bestille deler tar dette som regel 2-3 dager. For å gi deg et konkret og seriøst prisoverslag må vi ha telefonen inn på verksted. Prisoverslag er gratis om du ønsker telefonen reparert og koster 299 om du ikke ønsker reparasjon.

 4. Avatar Lars Gunnar Erga
  Lars Gunnar Erga says:

  Hei, jeg har en Samsung S4 Active, jeg har mistet den i bakken og knust skjermen.
  Hvor mye koster det å få skiftet skjermen?